lauantai 1. maaliskuuta 2008

pojat nukkuu

Pojat on päikkäreillä. pikkupäkä ei saanut unen päästä kiinni. Kova yritys oli ainakin äänestä päätellen ja välillä ihan hiljaistakin, joten olisi nukahtanut jos olisi oikeasti väsynyt. Iltaisin pikkupäkä jää lukemaan sänkyynsä ja nukahtaa itsekseen :). Näin siis tyttö joka on aina nukkunut vanhempien vieressä perhepedissä eli se siitä "jos vauva nukkuu vieressä se ei ikinä opi nukkumaan omassa sängyssä" -teoriasta.

Eilen käytiin syöttämässä sorsia ja kivaa oli. Pikkupäkä olisi jaksanut katsella niitä taas vaikka kuinka pitkään ja riita saatiin aikaiseksi kotiin lähtemisestä. Saatiin kuitenkin sovittua että mennään joskus uudestaan. Eläintarhaan meneminen on myös tytöllä mielessä.

Mini maistelee nyrkkejään ja nostaa päätään jo aika hyvin mahallaan ollessaan. Omat viuhuvat nyrkit ovat myös ihmeelliset vilahtaessaan näköpiiriin. Tänään nuo isin kanssa ihmettelivät jo vähän hesariakin :).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otatko vastaan poikavärisen 100 tai 104cm toppapuvun. Saatiin taas kierrätys vaatteita ja tuota kokoa löytyy tyttöväreissä jo useampi kappale joten liikenisi eteenpäin kierrätettäväksi =). Onhan siinnä tuota kasvuvaraa ainakin reilusti ei jää heti pieneksi ;o).

Vallittu kirjoitti...

Kiitos, mielelläni otan :)