lauantai 22. maaliskuuta 2008

maidoton ja viljaton kakku


Tein hyydykekakun tämänpäivän päivälliskutsuille :). Pohjana Gluteenittomia keksejä 150g ja n100g sinistä keijua. Ensimmäisessä kerroksessa maustamatonta soijajugurttia maustettuna mansikka-vaniljahillolla, sokerilla ja vaniliinisokerilla, hyydytetty liivatteella. Toinen kerros muksun hedelmäsosetta, sokeria ja vaniliinisokeria ja liivatetta. Reunus sokericremeä; sinistä keijua ja tomusokeria. Päälle ei kannata laittaa mitään koska ne liukenevat. Keltaiset koristeet katosivat muutamassa tunnissa kokonaan ja hopeiset jättivät ikävän näköisiä jälkiä. Myös leivinpaperi kakun alla on huono, koska autossa kakku luisteli kuvun laidasta laitaan ja reunapursotukset olivat tosi rumia perille päästyämme. Pääasia kuitenkin että kakku maistui kaikille :).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mitä keksejä pohjassa? onko siis viljaton vai gluteeniton? iso ero.