sunnuntai 27. tammikuuta 2008

yäkyäk

Ukon vuoro oksentaa, tauti on siis tarttuvaa. Nyt jännittää omasta ja mini puolesta. Pikkupäkällä on vielä vatsa vesiripulilla, mutta ruokaa on tänään jo vähän uponnut eikä oksuja ole tullut eilis aamun jälkeen. Mummi on tulossa tuoreiden pulien kanssa, saas nähdä kenelle maistuu...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

harmitus sentään.
Täällä minä olen 38 asteen kuumeessa. Enkeli4:ltä irtosi yksi tikki joka käytiin uudestaan ompeluttamassa. Enkeli 5 alkaa olla terveiden kirjoissa.

Yrittäkää te pärjätä sielä niin mekin täällä =).

Sininen kirjoitti...

Oujee! Meillä (ilmeisesti sama) tauti iski esikoiseen, alkoi eilisiltana kuumeella ja tänä aamuna herättiin oksuääniin...

Parantukaa pian! Ja toivottavasti sinä ja mini vältytte koko taudilta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyi yök pysykää kaukana meill ei oo oksutautia ollu onneks sitten kun mä olin viime keväänä ite vessassa puoliyötä viettäen.

Voimia kaikille!

Nalle kirjoitti...

Toivotan pikaista paranemista. Onneksi täällä ei ole villä ollut tuota liikkeelä. Mutta tuosta kuumeesta tuli mieleen että yksi hoitaja on ollut tänään poissa kovan kuumeen takia. Joten olisikohan sitä meilläkin liikkeellä. Toivottavasti sinä ja mini pääsette vähällä ja oikeastaa toivon että teille ei tulisi sitä ollenkaan.