keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Parempi yö :)

Tuttikeitosta oli apua. Yöllinen tissi-kakka-hereilläoloaika kesti vain muutaman tunnin kun poika sai tutin suuhunsa syötyään itsensä nukuksiin. Pötköteltiin ja torkuttiin sitten poitsun kanssa noin 11 asti, ihanaa :). kävin pikkupäkän kanssa ulkoilemassakin, mutta minun oli tultava sisälle ennenkuin olisin halunnut kun alkoi pyörryttää. Painonlasku on hurjaa kun synnytyksen jälkeen viikossa on lähtenyt jo 5kg. Ylimääräistä toki on vielä esikoisen jäljiltä (ja liiallisesta herkuttelusta johtuen), joten ihan mukavaa että laskee, mutta pää ei meinaa pysyä tässä vauhdissa mukana. Laskeskelin että 8kg saisi vielä tippua, saa nähdä kuin käy.


Lisäyksiä...

Tänään siis meidän pienokainen on yhden viikon ikäinen :). Sen kunniaksi päätimme käyttää hänet ensimmäisessä kylvyssä kotona. Mukavaa oli niin kauan kun lämmintä vettä valeltiin masulle ja kaulalle. Isosisko auttoi hienosti vaikka olisikin halunnut ensin kylpyyn. Pikkupäkä pääsikin sitten isin kanssa saunaan kun veikka oli kylvetetty ja puettu. Meillä on pikkupäkän kanssa yhteistä aikaa illalla kun syötän hänelle iltapuuron. Tästä on muodostunut molemmille tärkeä rutiini, koska samalla ehditään jutella päivän asioista. Tänään pikkuveikka heräsi juuri silloin ja itkuksihan se sitten meni kaikilla. Onneksi isi tuli viihdyttämään miniä ja saatiin tytön kanssa yhteinen hetki vietettyä. Loppuhyvin kaikki hyvin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun keitosta oli apua, Kuva ois kiva =D prkl ei pääsee omaa blogia päivittämään...

Sininen kirjoitti...

Heips. Ihan vaan sellasta huomauttaisin, että tuo Aurinko armaan linkki menee yhden kirjoituksen kommenttilootaan. Jos ehtisit sen korjata, niin mun surffailuni blogista toiseen linkkejä hyppien käy nopeemmin... :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli lukea sinun kuulumisia. Kun vihdoin pääsin tänne koneelle lukemaan ja katselemaan. Yritän päivittää vihdoin oman bloginikin tässä samalla istonnolla.
Terveisin Nalle