torstai 10. tammikuuta 2008

Mulla on maailman ihanimmat lapset :)

Sori vaan, mutta näin on :). Tänään kävi neuvolantäti ja poitsu painaa nyt 4900g. Aika hyvin siis kasvaa ja täysimetyksellä mennään. Yö meni taas vähän paremmin, mutta väsyttäähän tuo heräileminen. Pari pidempää unijaksoa(n3h) on yössä ja yksi pidempi valveillaolo(kakka) muuten tissitellään aika tiheään. Näin päivällä mini nukkuu pidemmät päikkärit sitterissä, illalla mieluummin sylissä. Pienimmät vaatteet piti jättää pois, nyt käytetään kokoa 60-62cm.

Tänään laiteltiin pyykkejä lasten kanssa eli minä viikkasin ja lapset makoilivat kylppärin lattialla ja isosisko jutusteli pikkuveljelle. Veikka kuunteli tarkasti siskon juttuja ja olivat kyllä niin söpöjä että äitin piti silmäkulmaa pyyhkiä. Voi kun kaikki päivät menisivät näin. Mini nukahti sopivasti kun piti ruokaa laittaa ja saatiin kaikki syötyä rauhassa. Nyt isi lähti pikkupäkän kanssa kaupoille.

Vaaka näytti tänään "vain" -400g, joten 7,6kg jäljellä tavoitteeseen.

4 kommenttia:

Sininen kirjoitti...

Toi laihtumisvauhti on kyllä jokseenkin huimaa... Osa siitä varmaan on vielä nestettä/turvotusta, ei kai sitä sentään voi tuota tahtia ihan rasvaa lähteä (kovin kauaa ainakaan)? Vai lakkasitko kokonaan syömästä ja juomasta? Pidähän huolta pienten lisäksi myös itsestäsi! Muuten minä tulen täältä, flunssaa tai ei...

Vallittu kirjoitti...

En tiiä mistä tuo lähtee, turvotusta ei ollu... Esikoisesta lähti viikossa 8kg, mutta sillon tusvotti ihan kauhiasti. Syön ja juon paljon. Älä flunssaa tuo, vaikka oli kyllä kiva nähdä.

Anonyymi kirjoitti...

Me ei sitten ehkä tullakkaan käväsemään viikonloppuna kun tuo poika ei halua vauvalle kylään :/ tuun sit joku kerta ittekseen ;) kun on pojalle hoitaja kotosalla

Anonyymi kirjoitti...

Oikein idylliseltä kuulostaa. Tällä tulee tänään vettä ja aivan kamala loskakasa tuo koko piha. Kohta uunimakkaraa nam.