perjantai 1. helmikuuta 2008

Paranemaan päin

Minulla oli sitten eilen kunnon ripuli ja 38 kuumetta. Onneksi sitä kesti vain vuorokauden ja tänään on olo jo parempi. Pikkupäkä on syönyt ja ripuli lieventynyt, kovasti kyselee milloin päästäis taas kyläilemään. Minille aloitin rela-tipat kun niistä on ollut paljon puhetta ja pikkupäkälle niitä ostettiin lääkärin suosituksesta. En tiedä oliko niistä oikeasti apua, mutta unet on pidentyny! Yöllä saattaa mennä neljä tuntia putkeen ja eilen pihallakin kolme tuntia.

Tänään on tiedossa siivousta ja siivousta, pyykkiä on kertynyt aikamoinen määrä. Minun paino on tietysti taas pudonnut eilisen täystyhjennyksen ansiosta ja nyt enää 2,5kg jäljellä tavoitepainoon. En ole siis millään lailla laihduttanut, ruokavalio on aika samankaltainen kuin raskausaikana, ei kuitenkaan niin tiukka.

Pikkupäkän ylitsevuotava kiitollisuus on vaihtunut "äiti minä haluan"-kauteen. Kipeänä tyttö sai tietysti kaiken mitä vain halusi ja nyt hän yrittää jatkaa samaa rataa. Pikkuhiljaa pyritään takaisin vanhoihin rutiineihin syömisen osalta jne.

Ei kommentteja: